Nieuws

3 Juni openbare reünie Radio Spy

Op zondagmiddag 3 juni organiseert Radio Spy in samenwerking met heemkundekring De Ketsheuvel een openbare reünie. Tijdens deze bijeenkomst zal onder andere een samenvatting van de laatste uitzending van Radio Spy van 16 april 1978 te horen zijn. Deze unieke samenkomst mag u zeker niet missen. Noteer daarom alvast 3 juni in uw agenda. De openbare reünie vindt plaats in De Gildenbond in Kaatsheuvel en vangt aan om 15.00 uur. Vanaf 14.30 uur is de zaal geopend en kunt u al genieten van muziek uit de jaren '70. Lees meer

Welkom op de website van Heemkundekring de Ketsheuvel

Heemkundekring De Ketsheuvel is sinds 2007 actief in Kaatsheuvel. Ze pleegt onderzoek naar de historie van het kerkdorp, organiseert tentoonstellingen en lezingen. Daarnaast is het gebruikelijk dat er jaarlijks een fietstocht wordt georganiseerd in en om Kaatsheuvel. Vanaf mei 2010 geeft heemkundekring De Ketsheuvel een periodiek uit genaamd Aaw nieuws?, waarin een aantal opmerkelijke wetenswaardigheden uit de historie van Kaatsheuvel worden beschreven.

Met deze website willen wij meer bekendheid geven aan de activiteiten die jaarlijks worden georganiseerd en daarmee de interesse voor ons dorp bevorderen.
 

Openingstijden heemkunderuimte in het Patronaat

Hoofdstraat 32 te Kaatsheuvel
Dinsdag van 09.00 tot 16.00 uur
Donderdag van 10.00 tot 13.00 uur
Eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur 


Deze site wordt mede gesponsord door
deketsheuvel.nldeketsheuvel.nl