Nieuws

Nieuw periodiek Aaw nieuws?

Op zondag 3 juni werd de nieuwe editie van het periodiek van heemkundekring De Ketsheuvel, genaamd Aaw nieuws? gepresenteerd. Dit exemplaar staat weer vol met interessante artikelen. Zo treft u in het blad een artikel over Radio Spy, die in begin jaren zeventig de eerste radiopiraat was in Kaatsheuvel. Verder wijdt het blad aandacht aan de geschiedenis van het voormalige bungalowpark Het Kraanven. Eveneens wordt de MAVO/MULO Pius X nog een keer belicht. In Aaw nieuws? staat ook een artikel van de kort geleden overleden André van Riel, hij bewerkte de memoires van zijn vader Sjef van Riel: "leven en werken van een schoenmaker" in Kaatsheuvel. Dit en meer is te lezen in Aaw nieuws?. Exemplaren zijn te koop bij Primera en Bruna, beiden gevestigd in de Hoofdstraat in Kaatsheuvel. Lees meer

Welkom op de website van Heemkundekring de Ketsheuvel

Heemkundekring De Ketsheuvel is sinds 2007 actief in Kaatsheuvel. Ze pleegt onderzoek naar de historie van het kerkdorp, organiseert tentoonstellingen en lezingen. Daarnaast is het gebruikelijk dat er jaarlijks een fietstocht wordt georganiseerd in en om Kaatsheuvel. Vanaf mei 2010 geeft heemkundekring De Ketsheuvel een periodiek uit genaamd Aaw nieuws?, waarin een aantal opmerkelijke wetenswaardigheden uit de historie van Kaatsheuvel worden beschreven.

Met deze website willen wij meer bekendheid geven aan de activiteiten die jaarlijks worden georganiseerd en daarmee de interesse voor ons dorp bevorderen.
 

Openingstijden heemkunderuimte in het Patronaat

Hoofdstraat 32 te Kaatsheuvel
Dinsdag van 09.00 tot 16.00 uur
Donderdag van 10.00 tot 13.00 uur
Eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur 


Deze site wordt mede gesponsord door
deketsheuvel.nldeketsheuvel.nl